Nyhetsbrev 2018-04

Submitted by webmaster on Sat, 04/14/2018 - 11:10

Kontaktväg till styrelsen

Ända sedan vi tog över föreningen från TB Gruppen har vi jobbat på att få en kontaktväg från medlemmar till styrelsen. På grund av lite problem med tjänsteleverantören som TB Gruppen hade för domän så har detta tyvärr dragit ut på tiden. Men nu är det klart.

Styrelsen går nu att nå på styret@brf-lovet.se eller info@brf-lovet.se. Vi har även en hemsida på https://www.brf-lovet.se. I och med att detta nu finns så ber vi er att inte skicka SMS eller ringa styrelsemedlemmar direkt. Många av oss har familj och samtliga har förvärvsarbete på dagtid.

Årsstämma

Årsstämman börjar närma sig med stormsteg. En kallelse kommer snart ut, men vi kan redan nu säga att den kommer att hållas den 30:e maj klockan 19:00. Minst en representant från styrelsen kommer att finnas på plats en halvtimme innan för att svara på eventuella frågor om det som kommer att tas upp under stämman, t.ex. bokslutet. Kan man inte komma tidigare går det bra att höra av sig till styrelsen på vår e-post adress (se ovan) för att få svar på frågor, och vid behov boka ett möte så att vi kan ge svar på frågorna.

Den som vill få bokslutet innan stämman (eller innan frågestunden) är välkommen att maila styrelsen så löser vi det så snart vi har fått den till oss.

Motioner till styrelsen

Då mötet är planerat till den 30:e Maj behöver vi ha in eventuella motioner från medlemmar omgående. Detta för att vi skall hinna utreda dem och komma med förslag till handling på mötet. Eventuella motioner behöver vi därför ha in innan maj för att hinna ta upp det på ett styrelsemöte.

Skräp på gården

Snälla medlemmar, skräpa inte ner på gården. Vi får in fler och fler klagomål på t.ex. cigarettfimpar. Ta med er en glasburk eller liknande med lock som ni kan fimpa i, och som ni sedan kan ta med in. Det är även medlemmens ansvar att se till att gäster inte skräpar ner.

Parkering

Styrelsen har behövt ringa några personer på grund av felparkering på föreningens mark – vi har valt att göra så en gång per hushåll dels för att vi inte gått ut med information tidigare och dels för att vi inte finns här för att bötfälla. Dock vill vi härmed meddela alla medlemmar, ni ansvarar för vart era gäster parkerar, att parkering på ej utmärkt plats kan resultera i en felparkeringsavgift. Avgiften vi tar ligger i linje med vad Kungsbacka skulle debitera, 500kr per bot. Parkeringsplatser är utmärka med ljusare eller mörkare sten, är du osäker maila styrelsen och fråga vart det är tillåtet att parkera. Vid våra förhyrda platser på Mor Selmas Väg (mitt emot miljöhuset) finns inga onumrerade parkeringar.