Nyhetsbrev 2018-06

Submitted by webmaster on Fri, 06/22/2018 - 12:43

Kolgrill endast på gården

Kolgrill på balkongen är inte tillåtet – vill Ni grilla med kol så finns det en på gården som är fri att använda. Anledningen till detta är enkel, vi har alla trä på våra balkonger och andra kan ha lättantändliga föremål på sin balkong. Exempelvis tvätt eller barnvagnar (med eller utan barn i).

TV & Bredband och telefoni

På årsstämman beslutade de närvarande medlemmarna att godkänna motionen om gruppanslutning hos Telenor för TV, Bredband & Telefoni. Kontraktet för detta är nu signerat och skickat till Telenor – det preliminära datumet vi fått för leverans är 1:a september. vi återkommer när vi fått mer information.

Parkering

Det har noterats att kommunens parkeringsbolag har börjat ge kontrollavgifter till bilar som inte står på parkeringsplatser – var noga med att parkera på platser avsedda för detta. Finns det inte plats utanför – gå en liten bit, det finns så gott som alltid platser i området.

Snart bör platserna runt de nybyggda Brf Botanikern bli tillgängliga -  vilket gör det lättare att hitta plats nära huset.

Skräp på gården                                                

Snälla medlemmar, skräpa inte ner på gården. Vi får in fler och fler klagomål om exempelvis ölburkar och cigarettfimpar.

Soprummen

Vi har fina soprum – hjälp till att hålla dem så. Släng även i rätt sak på rätt plats – annars får vi straffavgifter från Ragn-Sells… Tomma hårsprejsburkar skall vara i metallbehållaren inte den för ljuskällor, osv. 

Inget skall ställas på golvet – använd istället passerkortet till ÅVC och släng saker som inte får plats i en behållare där.

Maillista för medlemmar

Vi kommer att inrätta en maillista för medlemmar. Den e-post adress som angavs vid kontraktsskrivning kommer att läggas in. För att få mail från listan behöver man acceptera inbjudan till listan. Vi kommer att använda Zoho Mail för detta – så får ni en inbjudan till medlem@brf-lovet.se så är det helt i sin ordning.
Vill ni ha en annan adress eller om ni är osäkra på om ni angett en adress vid kontraktsskrivning så är ni välkomna att maila den till styrelsen.

Maillistan kommer inte att ersätta anslagen i trapphusen – bara komplettera. Maillistan kommer att vara modererad – alla mail som går till den behöver således godkännas av en moderator innan de distribueras.