Bostaden

El, vatten och försäkring

Elabonnemang

Varje lägenhet har sitt eget abbonemang. Anläggningsnummer finner du på din faktura från Ellivio. När du säljer är det bra att meddela den nya ägaren vilket anläggningsnummer lägenheten har för att förenkla inflyttandet.

Värme och vattenförbrukning

Kostanden för din bostads värme, vatten och varmvatten -förbrukning ingår i månadsavgiften

Försäkring

Föreningen är med i orkanisationen Bostadsrätterna, och har därigenom teckat ett allmänt bostadsrättstillägg för samtliga lägenheter. Du behöver fortfarande ha en hemförsäkring, men inte nödvändigtvis ett bostadsrättstilläg. Om du undrar över vad som ingår i tillägget ber vi dig kontakta Bostadsrätternas kundtjänst.

Andrahandsuthyrning

Planerar du att hyra ut din lägenhet till någon annan krävs det att du frågar styrelsen om lov innan du hyr din ut bostad. Kontakta styrelsen på styret@brf-lovet.se för mer information.

Bredband, TV & Telefoni

För tillfället gäller nedanstående "gamla" information, men efter beslut på föreningsstämman 2018 kommer en kollektiv gruppanslutning med Telenor att införas.

Kollektivanslutningen kommer att innebära att varje lägenhet har 250/250 MBit bredband, TV Medium (med 8 valbara kanaler) samt telefoni mini. Kostnaden (som är 314kr/månad och lägenhet) kommer som separat post på avgiftsavin för lägenheten.

Bredband, TV & Telefoni, innan kollektivanslutning genomförts

Bredbandsbolaget äger nätet i huset - det är således dit du vänder dig med abonnemangsfrågor. Antingen till deras telefonkundtjänst, öppettider och telefonnummer finner du på bredbandsbolaget.se, eller till deras butik i Kungsmässan.

TV

I avgiften ingår ett grundpaket med 9 st TV kanaler:

  • SVT1 (+HD)
  • SVT2, (+HD)
  • Barnkanalen
  • Kunskapskanalen
  • TV4 (+HD)
  • SVT24

Detta betyder att varje lägenhet har en digital-tv box. Vill man kunna titta på TV i flera rum måste man komplettera med ytterligare digital-TV boxar. Detta gör man enklast genom att kontakta kundtjänst via telefon eller via butiken i Kungsmässan.

Bredband

Bredband beställer du av Bredbandsbolaget - inget modem eller router är nödvändigt, men då de flesta vill ha internet på flera enheter samt ha trådlöst så är det att rekomendera. Det brukar ingå en router i avtalet med Bredbandsbolaget.

Telefon

Om ni önskar fast hemtelefon (IP-telefoni) går det att komplettera till sitt abonnemang, kontakta Bredbandsbolaget för mer information.